This website uses cookies to enhance your experience.

Miss Austen Regrets

Item No. 124950
I starten av filmen møter vi Jane som en etablert romanforfatter. Utgivelsene Stolthet og fordom, Fornuft og følelser og Mansfield Park nyter stor popularitet, og den nye boken Emma er snart på vei. Jane, som nærmer seg førti, er med andre ord en svært fremgangsrik forfatter, men hun er aldri blitt
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I starten av filmen møter vi Jane som en etablert romanforfatter. Utgivelsene Stolthet og fordom, Fornuft og følelser og Mansfield Park nyter stor popularitet, og den nye boken Emma er snart på vei. Jane, som nærmer seg førti, er med andre ord en svært fremgangsrik forfatter, men hun er aldri blitt gift.


Dette dramaet er basert på Jane Austens egne brev og dagbøker, og avdekker hemmelighetene til denne flyktige kvinnen. For niesen, Fanny Knight, en ung, vakker jente som fortvilet lengter etter å forelske seg, er Jane yndlingstanten som gir henne den visdommen og kunnskapen som skal til i jakten på det lykkelige ekteskapet. Men kvinnen som skrev så klokt om kjærligheten må da ha opplevd kjærlighet selv også? Jane avslører ikke mye for niesen, men hemmeligheter har hun, og Jane blir nok en gang forhørt om hvorfor hun fremdeles er enslig. Dette dramaet gjør elegant bruk av romanene, brevene og dagbøkene hennes, og forvandler det hun skrev til en lidenskapelig og følelsesladet historie.

Specifications
Item No. 61162NO
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 30 minutter
Undertekst Dansk, norsk, svensk
    Loading
    Loading