This website uses cookies to enhance your experience.

Nordkraft (DVD)

Nordkraft er den intense og hudløse fortellingen om Maria, Steso og Allan og deres forsøk på å leve - og overleve. Alle søker de kjærligheten og en mening i galskapen. Men hvor finner man mening i det kaoset som er livet? Og hvordan finner man kjærligheten når man ikke vet hvordan den ser ut? Maria
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Nordkraft er den intense og hudløse fortellingen om Maria, Steso og Allan og deres forsøk på å leve - og overleve. Alle søker de kjærligheten og en mening i galskapen. Men hvor finner man mening i det kaoset som er livet? Og hvordan finner man kjærligheten når man ikke vet hvordan den ser ut?


Maria (Signe Egholm Olsen) er sammen med en narkolanger og vandrer hvileløst rundt blant misbrukere, hasjrøykere og rockere, på evig utkikk etter den kjærligheten som pusherkjæresten Asger aldri vil kunne gi. Sjømannen Allan (Claus Riis Østergaard) er nettopp kommet hjem fra en faretruende tur til Stillehavet. Han kjemper nå for et nytt og ryddig liv, men gamle krefter i miljøet gir ikke slipp på ham uten videre, og snart er han i ferd med å sette kjærligheten og den planlagte gjenreisningen over styr. Steso (Thure Lindhardt), den intellektuelle, gudsforlatte og klarsynte kynikeren, bestreber seg på den umulige oppgaven det er å få favne de to motpoler som hver på sitt vis gir livet hans mening, men som samtidig så til de grader utelukker hverandre - Tilde og stoff.

Specifications
Item No. 7041271412935
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 3
Spilletid 2 timer 5 minutter
    Loading
    Loading