This website uses cookies to enhance your experience.

Paper Towns (DVD)

Hele sitt liv har Quentin "Q" Jacobsen (Nat Wolff) vært avstandsforelsket i den eventyrlystne naboen Margo Roth Spiegelman (Cara Delevingne). Så da hun plutselig kommer klatrende inn soveromsvinduet hans og vil ha han med ut på en genial hevntokt, følger han etter. Etter at det nattlige toktet er
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Hele sitt liv har Quentin "Q" Jacobsen (Nat Wolff) vært avstandsforelsket i den eventyrlystne naboen Margo Roth Spiegelman (Cara Delevingne). Så da hun plutselig kommer klatrende inn soveromsvinduet hans og vil ha han med ut på en genial hevntokt, følger han etter.


Etter at det nattlige toktet er over og en ny dag gryr, møter Q på skolen og finner ut at Margo, som alltid har vært en gåte, nå har blitt et mysterium. Men Q oppdager snart at det finnes spor - og at de er til ham. Han blir lokket ut på en uventet ferd, og jo nærmere han kommer, desto mindre ser Q av jenta han trodde han kjente. Og alt bunner ned i det uunngåelige spørsmålet - hvem er egentlig Margo?


 


Paper Towns er basert på boken Papirbyer av den kjente forfatteren John Green. Green er i dag en av verdens mest anerkjente ungdomsbokforfattere, kjent for å ha skrevet bl.a. The Fault In Our Stars.

Specifications
Item No. FP40164008
Utgitt 2015
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 9 år
Spilletid 1 time 49 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading