This website uses cookies to enhance your experience.

Rocky Balboa

Tretti år er gått siden Rocky Balboa – The Itallion Stallion – bokset seg inn i alles hjerter da han overraskende vant over daværende regjerende verdensmester i tungvektsboksing, Apollo Creed. Men alt dette er fortid nå, og det eneste Rocky har igjen er minnene. Så setter en stor TV-kanal opp en
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Tretti år er gått siden Rocky Balboa – The Itallion Stallion – bokset seg inn i alles hjerter da han overraskende vant over daværende regjerende verdensmester i tungvektsboksing, Apollo Creed. Men alt dette er fortid nå, og det eneste Rocky har igjen er minnene.


Så setter en stor TV-kanal opp en virtuell boksekamp mellom den tidligere og nåværende tungvektsmesteren: Rocky Balboa vs. Mason ”The Line” Dixon. Når eks-mester Rocky får med seg TV-attraksjonen, opplever han at lysten til å bokse vekkes til live igjen. Han bestemmer seg for å delta i en regional konkurranse, men blir snart avbrutt av en større utfordring. Dixons manager utfordrer Rocky Balboa, til å gå i ringen på virkelig vis, mot den nåværende mesteren...landets godt sikrede hovedstad.
Specifications
Item No. 7036988020634
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Spilletid 1 time 42 minutter
Undertekst Engelsk, norsk, dansk, svensk
    Loading
    Loading