This website uses cookies to enhance your experience.

Rosamunde Pilcher: Veien Hjem

Rosamunde Pilchers romaner handler ofte om modige kvinner som opplever både sorg og lykke, men som kommer styrket ut av det hele til slutt. Bøkene er rørende og engasjerende uten å henfalle til føleri. I så måte er Veien Hjem intet unntak. Denne gangen handler det om en ung kvinne som får livet
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Rosamunde Pilchers romaner handler ofte om modige kvinner som opplever både sorg og lykke, men som kommer styrket ut av det hele til slutt. Bøkene er rørende og engasjerende uten å henfalle til føleri. I så måte er Veien Hjem intet unntak. Denne gangen handler det om en ung kvinne som får livet snudd på hodet da det plutselig bryter ut krig.


Emily Mortimer (Match Point) tilfører karakteren Judith overraskende mye tyngde, hennes unge alder tatt i betraktning. Judiths mor og lillesøster reiser for å besøke faren i Singapore. Judith begynner på internatskole, hvor hun blir kjent med Loveday Carey-Lewis og reiser med henne til familiens gods i Cornwall. Familien Carey-Lewis tar imot Judith med åpne armer, og ikke lenge etter forelsker hun seg i Edward, sønnen i familien. Livet er godt. Men når andre verdenskrig bryter ut, forstyrres den hjemlige idyllen, og mangt et vennskap settes på prøve.Valget av Peter O’Toole (Lawrence Of Arabia, The Last Emperor, Troy) til rollen som Carey-Lewis-familiens overhode er en genistrek, mens Joanna Lumley, Penelope Keith, David Mc-Callum, Carol Drinkwater og Susan Hampshire som alltid gjør en glitrende innsats. Andre godbiter på rollelisten er nykommeren Paul Bettany (A Beautiful Mind, Da Vinci-koden) og Keira Knightley (Pirates Of The Caribbean).
Norsk, dansk, svensk, finsk

Specifications
Item No. 29182NO
Utgitt 1997
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Spilletid 3 timer
Undertekst Norsk, dansk, svensk
    Loading
    Loading