This website uses cookies to enhance your experience.

Save The Last Dance 1 & 2

"Saturday Night Fever" møter "Dirty Dancing"! De kommer fra to ulike verdener, to ulike kulturer. Sara vier sitt liv til ballett, Derek danser til andre rytmer - hip hop. Lidenskapen for dansen har de felles...og snart også lidenskapen for hverandre. Save The Last Dance Sara (Julia Stiles) er en
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"Saturday Night Fever" møter "Dirty Dancing"! De kommer fra to ulike verdener, to ulike kulturer. Sara vier sitt liv til ballett, Derek danser til andre rytmer - hip hop. Lidenskapen for dansen har de felles...og snart også lidenskapen for hverandre.


Save The Last Dance
Sara (Julia Stiles) er en småbyjente med en stor drøm: å bli ballerina i verdensklasse. Men når moren plutselig dør, må Sara droppe planene sine og bli med sin far (Terry Kinney), som hun ikke har noe forhold til, til en fattig bydel i Chicago. Som hvit jente i et hovedsakelig svart strøk, føler Sara seg utenfor - helt til hun blir venner med en svart jente i klassen, Chenille (Kerry Washington), og hennes kjekke bror Derek (Sean Patrick Thomas). Det slår gnister mellom Sara og Derek, og deres felles kjærlighet til dans fører snart til romantikk. Samtidig som forholdet mellom dem utvikler seg, utvikler også motstanden fra familie og venner seg. Nå står Sara og Derek ansikt til ansikt med den største utfordringen i deres unge liv - å være tro mot sine drømmer...og hverandre.Save The Last Dance 2
I oppfølgeren til den populære filmen Save The Last DAnce fortsetter historien om Sarah (Izabella Miko) i New York hvor hun er ett skritt nærmere å oppfylle drømmene sine på prestisjeskolen Juilliard. Men her settes viljestyrken hennes snart på prøve når hun må velge mellom sitt talent innen klassisk dans og sin urokkelige lidenskap for urban hip-hop. Skal hun følge rådet fra den smarte og sexy musikeren Miles Sultana (Columbus Short) eller den strenge danselæreren Monique Delacroix (Jacqueline Bisset)?


Til rytmene av noen av dagens tøffeste hip-hop-låter, og med R&B-sensasjonen Ne-Yo i en av rollene, er det bare å lene seg tilbake og nyte denne etterlengtede oppfølgeren om kjærlighet, hip-hop, og det å finne sin plass i livet.

Specifications
Item No. 7332431031623
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 16 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading