This website uses cookies to enhance your experience.

Shoeshine

15-åringen Pasqua og hans yngre venn Giuse livnærer seg ved å pusse skoene til amerikanske soldater i Roma etter krigen, mens de drømmer om å kunne kjøpe seg frihet i form av sin egen hest. Men når de tar en snarvei til raske penger ved å hjelpe noen kriminelle, blir de tatt av politiet og satt i et
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
15-åringen Pasqua og hans yngre venn Giuse livnærer seg ved å pusse skoene til amerikanske soldater i Roma etter krigen, mens de drømmer om å kunne kjøpe seg frihet i form av sin egen hest.


Men når de tar en snarvei til raske penger ved å hjelpe noen kriminelle, blir de tatt av politiet og satt i et ungdomsfengsel. Der blir deres vennskap satt alvorlig på prøve.”Shoeshine - I morgen, Mister” er et neorealistisk mesterverk på høyde med regissørens egen banebrytende film ”Sykkeltyven”. De Sica innleder på enestående vis filmen i en lys og håpefull grunnstemning som gradvis oppløses fram mot den rystende og tankevekkende avslutningen. En sterk film hvor italienske myndigheter og den katolske kirken skildres som en blanding av hyklere og barnemishandlere.

Specifications
Item No. AWE0421NDVD
Utgitt 1946
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 33 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading