This website uses cookies to enhance your experience.

Slumdog Millionaire

Danny Boyle tar med Slumdog Millionaire et sjumilssteg videre som regissør. Basert på boka Q&A (Gutten som hadde svar på alt) forteller han historien om en heldig deltaker i den voldsomt populære indiske versjonen av tv-programmet Vil du bli millionær?. Gutten blir raskt anklaget for juks: Hvordan i
Price
kr 99,00 - kr 50,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Danny Boyle tar med Slumdog Millionaire et sjumilssteg videre som regissør. Basert på boka Q&A (Gutten som hadde svar på alt) forteller han historien om en heldig deltaker i den voldsomt populære indiske versjonen av tv-programmet Vil du bli millionær?.


Gutten blir raskt anklaget for juks: Hvordan i all verden kunne denne unge mannen - uten noen form for utdannelse - ellers kjenne alle svarene? Gjennom flashbacks følger vi Jamal; fra han og broren som små barn blir foreldreløse, gjennom den brutale oppveksten i Mumbais slum, fram til den tilsynelatende uforklarlige Millionær-suksessen. Følelsene for venninnen Latika er hele tiden drivkraften, og tvinger etterhvert Jamal ut på en komplisert og utrygg vei.


 


Filmen blir gjerne beskrevet som byen den er spilt inn i: fargerik og intens. På tross av vanskelige omstendigheter legges det for dagen ukuelig optimisme og pågangsmot. Hver av hovedrollene spilles av tre forskjellige skuespillere, én for hvert alderstrinn. De eldste utgavene av Jamal og Latika spilles av Dev Patel og Frida Pinto, begge med imponerende følelsesregister. Spesielt britiske Patel har mottatt unison hyllest, og ble flere steder kåret til årets beste skuespiller for innsatsen som Jamal. Slumdog Millionaire mottok åtte av de ti Oscar-statuettene den var nominert til, blant dem en velfortjent pris for beste film.

Specifications
Item No. 802713
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 55 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading