This website uses cookies to enhance your experience.

Take The Lead (DVD)

Antonio Banderas spiller den klassiske danseren som lærer en gjeng skoleelever og hip-hop'ere fra New York helt nye takter på dansegulvet. En tidligere proffesjonell danser, Pierre Dulaine (Antonio Banderas), begynner å lære bort sine kunnskaper til en gruppe elever på en skole i New York. De blir
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Antonio Banderas spiller den klassiske danseren som lærer en gjeng skoleelever og hip-hop'ere fra New York helt nye takter på dansegulvet.


En tidligere proffesjonell danser, Pierre Dulaine (Antonio Banderas), begynner å lære bort sine kunnskaper til en gruppe elever på en skole i New York. De blir først skeptiske til lærerens dans, men til slutt smitter hans engasjement over på elevene. I fellesskap kommer de og Dulaine frem til en helt ny dansestil, hvor de blander moderne hip-hop med klassisk dansk.Mange av elevene har tidligere ikke hatt så mye å kjempe for, men gjennom den nye lærerens engasjement inspireres de til å delta i en danskekonkurranse. På veien dit lærer de seg å se en større verdi i seg selv enn de har gjort tidligere, og erfarer også hvor viktig det er å vise respekt for andre.

Specifications
Item No. 7036988018488
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Spilletid 1 time 48 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading