This website uses cookies to enhance your experience.

The Aviator

Han var den raskeste i luften, den rikeste på jorden og en av det 20. århundres mest mytologiske skikkelser. Howard Hughes levde et liv andre drømte om. Han laget uforlignelige storfilmer, nedla vakre Hollywood-stjerner og bygde avanserte høyhastighetsfly, som han selv satte verdensrekorder med. Men
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Han var den raskeste i luften, den rikeste på jorden og en av det 20. århundres mest mytologiske skikkelser. Howard Hughes levde et liv andre drømte om.


Han laget uforlignelige storfilmer, nedla vakre Hollywood-stjerner og bygde avanserte høyhastighetsfly, som han selv satte verdensrekorder med. Men bak sitt uoppnåelige ytre kjempet han en evig kamp mot fobier, tvangstanker og paranoia. Og til tross for eksplosive flystyrt, bestialske anklager og truende konkurser, forble Howard Hughes sin egen verste fiende. The Aviator er den sanne og absolutt enestående historien om en like enestående personlighet. Fra gullbeslått geni til isolert eneboer er Howard Hughes' liv som ingen annens. Og i sitt livs rolle favner Leonardo DiCarpio hele fenomenet.Martin Scorseses historiske storfilm og femdobbelte Oscarvinner hyller legenden og avslører vanviddet. Og blir en biografisk milepæl man aldri har sett maken til!

Specifications
Item No. 7041271359551
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 46 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading