This website uses cookies to enhance your experience.

The Aviator / Ali (DVD)

  Aviator (2004) Han var den raskeste i luften, den rikeste på jorden og en av det 20. århundres mest mytologiske skikkelser. Howard Hughes levde et liv andre drømte om. Han laget uforlignelige storfilmer, nedla vakre Hollywood-stjerner og bygde avanserte høyhastighetsfly, som han selv satte
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


Aviator (2004)
Han var den raskeste i luften, den rikeste på jorden og en av det 20. århundres mest mytologiske skikkelser. Howard Hughes levde et liv andre drømte om. Han laget uforlignelige storfilmer, nedla vakre Hollywood-stjerner og bygde avanserte høyhastighetsfly, som han selv satte verdensrekorder med. Men bak sitt uoppnåelige ytre kjempet han en evig kamp mot fobier, tvangstanker og paranoia. Og til tross for eksplosive flystyrt, bestialske anklager og truende konkurser, forble Howard Hughes sin egen verste fiende...Ali (2001)
Verdens største bokser, Muhammad Ali, og hans fantastiske karriere er omsatt til et brak av en film med Will Smith i hovedrollen. Historien begynner da den unge og høyrøstede Cassius Clay vinner en overraskende seier over Sonny Liston og kulminerer med "Rumble in the Jungle" - Muhammad Alis legendariske oppgjør med George Foreman... Legenden Muhammad Ali portretteres av en av verdens største stjerner, Will Smith, som både ble Oscar- og Golden Globe-nominert for sin prestasjon. Akkurat som den legendariske Ali selv, beveger Will Smith seg som en sommerfugl og stikker som en bie. En film, som man har ventet lenge på, og som garantert vil innfri alle dine forventninger om en klokkeren seier på knock-out!

Specifications
Item No. 5708758682800
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading