This website uses cookies to enhance your experience.

The Blind Side (DVD)

Den storvokste tenåringen Michael Oher (Quinton Aaron) kjemper seg gjennom hverdagen i Memphis, nærmest hjemløs. En hustrig kveld går han langs veien og blir oppdaget av Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock), som finner ut at gutten er klassekamerat med datteren hennes. Leigh Anne insisterer på at
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den storvokste tenåringen Michael Oher (Quinton Aaron) kjemper seg gjennom hverdagen i Memphis, nærmest hjemløs. En hustrig kveld går han langs veien og blir oppdaget av Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock), som finner ut at gutten er klassekamerat med datteren hennes. Leigh Anne insisterer på at Michael, kledd i shorts og t-skjorte midt på vinteren, må komme inn fra kulden.


Uten å nøle foreslår hun at gutten kan overnatte hjemme hos familien hennes. Det som begynner som en vennlig gest blir til noe langt mer, etter hvert som Michael blir en del av Tuohy-familien - til tross for en bakgrunn svært ulik deres.I sitt nye miljø må tenåringen takle situasjoner han aldri før har opplevd. Familien hjelper Michael med å få talentene hans opp i dagen, både på skolebenken og fotballbanen, og hans personlighet og historie får stor innvirkning på familien.John Lee Hancock har gjort seg bemerket like mye som manusforfatter som regissør. To ganger har han skrevet manuskript for legenden Clint Eastwood, først til kidnappingshistorien A Perfect World, deretter til krimdramaet Midnight In The Garden Of Good And Evil. Med The Blind Side, basert på en sann historie, har han både skrevet manus og regissert. Bullock mottok en Oscar for sin tolkning av den handlekraftige og ressurssterke Leigh Anne, og filmen ble nominert til beste film.

Specifications
Item No. 1000162584
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 7 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 3 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading