This website uses cookies to enhance your experience.

The Flying Scotsman (DVD)

Den skotske syklisten Graeme Obree er et levende bevis på at en stedig amatør noen ganger kan utkonkurrere de profesjonelle. Uten millioner av sponsorkroner i ryggen, men med sin egen spesialdesignede, topptunede sykkel (som bl.a. er laget av deler fra en vaskemaskin), en ufattelig besluttsomhet og
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den skotske syklisten Graeme Obree er et levende bevis på at en stedig amatør noen ganger kan utkonkurrere de profesjonelle. Uten millioner av sponsorkroner i ryggen, men med sin egen spesialdesignede, topptunede sykkel (som bl.a. er laget av deler fra en vaskemaskin), en ufattelig besluttsomhet og en nesten overmenneskelig utholdenhet lykkes det han å bli verdensmester i sykling.


The Flying Scotsman forteller den sanne historien om den gale skotten som trosser alle forhindringer for å stå på seierspallen. Men det er også historien om en outsider som kjemper med en skrantende mentalt helse og en sportsverden som ikke tåler at man bryter med dens begrensende regler. Store deler av filmen er spilt inn på Lillehammer.

Specifications
Item No. 5706122373620
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 37 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading