This website uses cookies to enhance your experience.

The Good Heart (DVD)

Item No. 124858
Islandsk films vidunderbarn Dagur Káris første engelskspråklige film! Jacques (Brian Cox - The Bourne Identity) er eier av en hardbarket bar i New York som fungerer som et slags hjem for et broket utvalg av profesjonelle drankere. Jacques prøver målbevisst å drikke og røyke seg til døde når han
Price
kr 79,00 - kr 9,94 kr 69,06
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Islandsk films vidunderbarn Dagur Káris første engelskspråklige film!


Jacques (Brian Cox - The Bourne Identity) er eier av en hardbarket bar i New York som fungerer som et slags hjem for et broket utvalg av profesjonelle drankere. Jacques prøver målbevisst å drikke og røyke seg til døde når han møter Lucas (Paul Dano - There Will Be Blood), en hjemløs, ung mann som allerede har gitt opp livet. Fast bestemt på å holde sin arv i live, anser Jacques at Lucas kan være en passende arving til baren. Jacques tar han under sine vinger mens han trener ham i de mannssjåvinistiske lovene i sitt alkoholholdige klubbhus; Ingen nye kunder, ingen forbrødring med kundene, og absolutt ingen kvinner. Lucas lærer fort, men deres vennskap blir satt på prøve når den fortvilede og vakre April (Isild Le Besco) dukker opp i baren for å søke ly, og Lucas insisterer på å hjelpe henne. 


 
Regissør Dagur Kári omtales som islandsk films vidunderbarn, og er ikke bare regissør, men skriver også manus og lager musikken til filmene sine selv. Med "Nói albínói" ble han nominert til årets nykommer under den norske filmprisutdelingen Amanda, mens "Voksne mennesker" i 2005 blant annet ble vist i sideprogrammet Un Certain Regard, ved Cannes filmfestival. "The Good Heart" er hans første engelskspråklige film.

Specifications
Item No. 5706141799401
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 35 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading