This website uses cookies to enhance your experience.

The Libertine

THE LIBERTINE er historien om 1600-talls poeten John Wilmot (Johnny Depp), bedre kjent som Jarlen av Rochester, og hans venn kong Charles II (John Malkovich). Med den merkverdige Reformasjonen som bakgrunn, med sin voldsomme utvikling innen vitenskap, religion og kunst samt en voksende ny sensuell
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
THE LIBERTINE er historien om 1600-talls poeten John Wilmot (Johnny Depp), bedre kjent som Jarlen av Rochester, og hans venn kong Charles II (John Malkovich).


Med den merkverdige Reformasjonen som bakgrunn, med sin voldsomme utvikling innen vitenskap, religion og kunst samt en voksende ny sensuell frihet, ble den moderne verden, slik vi kjenner den, skapt.


THE LIBERTINE følger Jarlens vei mot toppen, deretter hans undergang. John Wilmot levde et skandaleomsust liv. Han levde livet som om hver dag skulle være den siste. Han var gift, men gikk ikke av veien for å innlede nye lidenskapelige forhold! Hans utsvevende liv førte ham til en tidlig grav, og det var først etter sin død at han ble berømt for sitt arbeid. Voltaire erklærte ham da også for "et geni og en stor poet"!

Specifications
Item No. DVD6224
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 49 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading