This website uses cookies to enhance your experience.

The Queen / What Just Happened / I Hate Valentine´s Day

Flott 3DVD boks med! The Queen The Queen er et intimt og avslørende portrett av Dronning Elizabeth II og en kongefamilie i opprør etter Prinsesse Dianas død 31 august 1997.   Når nyheten om Prinsesse Dianas død når et sjokkert og vantro britisk folk, trekker Hennes Majestet Dronning Elisabeth II seg
Price
kr 149,00 - kr 17,88 kr 131,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Flott 3DVD boks med!


The Queen


The Queen er et intimt og avslørende portrett av Dronning Elizabeth II og en kongefamilie i opprør etter Prinsesse Dianas død 31 august 1997.


 


Når nyheten om Prinsesse Dianas død når et sjokkert og vantro britisk folk, trekker Hennes Majestet Dronning Elisabeth II seg tilbake med sin familie, ute av stand til å forstå allmennhetens reaksjon på tragedien. For Tony Blair, den populære og nyvalgte statsministeren, er folkets behov for trøst og støtte fra nasjonens ledere åpenbart. Etter hvert som strømmen av følelser bare øker, på en måte som savner sidestykke, må Blair finne på noe for å gjenforene Dronningen med det britiske folket.


 


What Just Happened


What Just Happened er en vinnende skarp komedie om to ukontrollerte kaotiske uker i en middelaldrende Hollywood produsents verden – der han prøver å balansere det å ha et liv med en skandaløs rekke kriser på jobben.


Ben (De Niro) er omringet av folk som vil ha ham til å være alt mulig – pengemaskin, egoknuser, formidler av dårlige nyheter, kunstnerisk mester, lojal ektemann, allvitende far, for ikke å nevne sexy, ungdommelig og i takt med tiden – alt utenom den ene tingen han og alle de andre absurde folka rundt ham egentlig er: snublende mennesker som bare prøver å overleve så godt de kan. Ben har allerede tatt seg vann over hodet i forsøket på å balansere to ekskoner og to forskjellige familier med sitt siste forretningsforetagende – den dristig “visjonære” filmen Fiercely med Sean Penn i hovedrollen – når alt som kan gå galt går fullstendig av hengslene. Midt oppe i all den galskap som regjerer Amerikas drømmespinneri, må Ben på et eller annet vis finne en utvei slik at han ikke bare kommer seg til Cannes med en ferdig film, men faktisk kommer dit i live…


 


I Hate Valentine´s Day
Møt Genevieve. Eier av en blomsterbutikk i hjertet av Brooklyn, New York og romantiker med en unik tilnærming til datingens spill. Genevieve lever etter en streng femdatersregel så hun ikke skal bli dumpet og aldri blir såret. Så møter hun Greg. Han er kjekk, morsom og ny i byen, og før de vet ordet av det, faller de for hverandre. Vil denne nye romansen få Genevieve til å revurdere sin kjærlighetsfilosofi?

Specifications
Item No. SMDVDS000309
Utgitt 2014
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 3
Spilletid 4 timer 44 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
    Loading
    Loading