This website uses cookies to enhance your experience.

The Reader

Vi er i etterkrigstidens Tyskland. Tenåringen Michael Berg blir syk og får hjelp til å komme seg hjem av Hanna, en fremmed dobbelt så gammel som han selv. Senere oppsøker han Hanna for å takke henne. De to drives raskt inn i en lidenskapelig, men hemmelig affære. Hanna elsker å bli lest for. Hun er
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Vi er i etterkrigstidens Tyskland. Tenåringen Michael Berg blir syk og får hjelp til å komme seg hjem av Hanna, en fremmed dobbelt så gammel som han selv. Senere oppsøker han Hanna for å takke henne. De to drives raskt inn i en lidenskapelig, men hemmelig affære.


Hanna elsker å bli lest for. Hun er helt bergtatt når Michael leser høyt fra litteraturens klassikere og deres fysiske forhold blir dypere. Til tross for deres intense bånd, forsvinner Hanna mystisk en dag og Michael sitter igjen forvirret og med knust hjerte.Åtte år senere er Michael jusstudent og observatør i rettssakene mot krigsforbrytere fra Nazi-Tyskland. Han blir sjokkert over å se Hanna tilbake i sitt liv – denne gang som tiltalt i rettssalen. Etter hvert som Hannas fortid avsløres, avdekker Michael en dyp hemmelighet som vil ha innvirkning på begges liv dersom han røper det han vet. The Reader er en uforglemmelig historie om sannhet og forsoning, om hvordan en generasjon avfinner seg med forbrytelsene til en annen.

Specifications
Item No. NDVDSF3569
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 timer 59 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading