This website uses cookies to enhance your experience.

The Rise And Fall Of Margaret Thatcher (DVD)

Samlingen inneholder to dramaer om Storbritannias jernkvinne; Margaret Thatcher. The Long Walk To Finchley Margaret Thatcher er en av verdens mest kjente offentlige skikkelser. Men hvor mye vet vi egentlig om henne, som person? I dette skarpe, humoristiske og fantasifulle dramaet blir Storbrtiannias
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Samlingen inneholder to dramaer om Storbritannias jernkvinne; Margaret Thatcher.


The Long Walk To Finchley
Margaret Thatcher er en av verdens mest kjente offentlige skikkelser. Men hvor mye vet vi egentlig om henne, som person? I dette skarpe, humoristiske og fantasifulle dramaet blir Storbrtiannias første kvinnelige statsminister portrettert på en måte du aldri kunne ha forestilt deg. En tiltrekkende kvinne på 25 år setter seg opp mot den mest konservative og mannsdominerte institusjonen av alle - det britiske Tory-partiet. Filmen begynner samme natt som hun møter sin kommende ektemann Denis, og forteller om den unge Margaret Thatchers beinharde beslutning om å bli valgt til et uvinnbart Tory-sete i femtiårene. Vi får se det som muligvis kan ha pågått bak kulissene i løpet av hennes ti år lange kamp, fra da hun ble utstøtt av hele fem av Torys valgkomitéer i fem hjemmefylker, og helt til hun - til tross for betydelig lokal motstand - ble valgt til det setet hun skulle bli forbundet med under resten av sin politiske karriere.


Margaret
Et drama som dekker Margaret Thatchers fall fra maktens tinde - et av de mest oppsiktsvekkende politiske scenceskiftene verden har sett. Det tok Thatcher bare elleve dager å bli forandlet fra Storbritannias ubestridte jernkvinne til en skikkelse oppløst i tårer i baksetet på en bil. Shakespeare kunne ikke ha skrevet tragedien bedre: Dramaet Margaret skildrer en kvinne som mistet det eneste hun virkelig holdt kjært - makten - og som svinner fra leder til offer foran hele verdens øyene.
Specifications
Item No. 5709165532122
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15
Antall disker 2
Spilletid 3 timer
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading