This website uses cookies to enhance your experience.

The Smell Of Us (DVD)

Det er 20 år siden Larry Clarks smått sensasjonelle debutfilm Kids, som utspilte seg i et miljø av mindreårige i New York, hvor det var fri flyt av sex, dop og alkohol, og hvor de voksne var nærmest fullstendig fraværende. Denne gangen lar han handlingen utspille seg i Paris, hvor en gruppe
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det er 20 år siden Larry Clarks smått sensasjonelle debutfilm Kids, som utspilte seg i et miljø av mindreårige i New York, hvor det var fri flyt av sex, dop og alkohol, og hvor de voksne var nærmest fullstendig fraværende.


Denne gangen lar han handlingen utspille seg i Paris, hvor en gruppe ungdommer med navn som Pacman og Babyface henger i gatene eller hjemme hos hverandre, mens de putter i seg hva de finner av alkohol, dop og kjønnsorganer, de skater, spiller dataspill og fikler med mobilene sine. Noen av guttene finansierer livsstilen sin som gutteprostituerte, og Marie, den eneste jenta i gjengen, klager over at "det er 2013, og alle er homser". Oppi det hele møter vi Larry Clark selv som en alkoholisert bums som går under navnet Rockstar. Og svært mye handler om sex og ulike former for seksuelle fetisjer.


 

Specifications
Item No. AWE0664NDVD
Utgitt 2015
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 25 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading