This website uses cookies to enhance your experience.

The Wolf Of Wall Street

  The Wolf Of Wall Street viser mesterregissør Martin Scorseses i ellevilt og fargerikt storslag, med en aldeles fabelaktig Leonardo DiCaprio i bresjen for et imponerende ensemble skuespillere. Filmen ble nominert til fem Oscar-priser i 2014, inkludert beste film, beste regissør, beste mannlige
Price
kr 99,00 - kr 12,45 kr 86,55
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


The Wolf Of Wall Street viser mesterregissør Martin Scorseses i ellevilt og fargerikt storslag, med en aldeles fabelaktig Leonardo DiCaprio i bresjen for et imponerende ensemble skuespillere.


Filmen ble nominert til fem Oscar-priser i 2014, inkludert beste film, beste regissør, beste mannlige hovedrolle (DiCaprio) og beste mannlige birolle (Jonah Hill).


Filmen er basert på den virkelige - og nesten utrolige - livshistorien til New York-aksjemegleren Jordan Belfort.


Den amerikanske drømmen rakner i sømmene etterhvert som Belfort på tampen av 80-tallet går fra lovlydig spekulasjon i småaksjer til å kaste seg hodestups inn i et jappeliv av grådighet og korrupsjon.


Som grunnlegger av aksjemeglerfirmaet Stratton Oakmont demonstrerte Belfort at han hadde et enormt vinnerinstinkt (og et like stort pengeforbruk) allerede tidlig i 20-årå. Det ga ham det velfortjente klengenavnet "The Wolf of Wall Street." Penger, makt, kvinner og narkotika - fristelsene var mange, og frykten for myndighetene helt fraværende. For Jordan og hans flokk med Wall Street-ulver ble beskjedenhet raskt et skjellsord … og mer var aldri mye nok.

Specifications
Item No. 52GSD8297504
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Dramakomedie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 52 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading