This website uses cookies to enhance your experience.

The Wolf Of Wall Street

  The Wolf Of Wall Street viser mesterregissør Martin Scorseses i ellevilt og fargerikt storslag, med en aldeles fabelaktig Leonardo DiCaprio i bresjen for et imponerende ensemble skuespillere. Filmen ble nominert til fem Oscar-priser i 2014, inkludert beste film, beste regissør, beste mannlige
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


The Wolf Of Wall Street viser mesterregissør Martin Scorseses i ellevilt og fargerikt storslag, med en aldeles fabelaktig Leonardo DiCaprio i bresjen for et imponerende ensemble skuespillere.


Filmen ble nominert til fem Oscar-priser i 2014, inkludert beste film, beste regissør, beste mannlige hovedrolle (DiCaprio) og beste mannlige birolle (Jonah Hill).


Filmen er basert på den virkelige - og nesten utrolige - livshistorien til New York-aksjemegleren Jordan Belfort.


Den amerikanske drømmen rakner i sømmene etterhvert som Belfort på tampen av 80-tallet går fra lovlydig spekulasjon i småaksjer til å kaste seg hodestups inn i et jappeliv av grådighet og korrupsjon.


Som grunnlegger av aksjemeglerfirmaet Stratton Oakmont demonstrerte Belfort at han hadde et enormt vinnerinstinkt (og et like stort pengeforbruk) allerede tidlig i 20-årå. Det ga ham det velfortjente klengenavnet "The Wolf of Wall Street." Penger, makt, kvinner og narkotika - fristelsene var mange, og frykten for myndighetene helt fraværende. For Jordan og hans flokk med Wall Street-ulver ble beskjedenhet raskt et skjellsord … og mer var aldri mye nok.

Specifications
Item No. 52GSD8297504
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Dramakomedie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 52 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading