This website uses cookies to enhance your experience.

Ukjent Kode (DVD)

Paris. Den franske skuespillerinnen Anne bor sammen med sin mann og svigerfamilie, rumenske Maria kjemper for å tjene penger til sin familie i hjemlandet og Amadou underviser døve og er i konflikt med sin afrikanske klan. Handlingen begynner med at Annes svoger fornærmer Maria og havner i slagsmål
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Paris. Den franske skuespillerinnen Anne bor sammen med sin mann og svigerfamilie, rumenske Maria kjemper for å tjene penger til sin familie i hjemlandet og Amadou underviser døve og er i konflikt med sin afrikanske klan.


Handlingen begynner med at Annes svoger fornærmer Maria og havner i slagsmål med Amadou, og dermed vikles livene til tre forskjellige grupper mennesker inn i hverandre.



Haneke studerte fliosofi og psykologi før han ble filmanmelder og deretter teaterinstruktør. Med debutfilmen Det 7. Kontinent (1989) slo Haneke an tonen som regissør av dystre drama med innestengte følelser, vold og fremmedgjøring. Med sin første franske film Pianolærerinnen (2001) vant Haneke juryens pris under filmfestivalen i Cannes.


 

Specifications
Item No. AWE0443NDVD
Utgitt 2001
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 10 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading