This website uses cookies to enhance your experience.

Unbroken

Angelina Jolie er regissør og produsent av Unbroken, den episke dramafilmen om det utrolige livet til OL-mesteren og krigshelten Louis "Louie" Zamperini.   Zamperini var OL-mesterer i sprint som under andre verdenskrig overlevde en flystyrt. Sammen med to andre soldater holdt han seg i live,
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Angelina Jolie er regissør og produsent av Unbroken, den episke dramafilmen om det utrolige livet til OL-mesteren og krigshelten Louis "Louie" Zamperini.


 


Zamperini var OL-mesterer i sprint som under andre verdenskrig overlevde en flystyrt. Sammen med to andre soldater holdt han seg i live, drivende på en flåte i 47 dager - før han ble funnet av den japanske marinen som sendte ham til en krigsleir hvor de forsøkte å knekke ham med tortur.
Unbroken er basert på den populære boka av Laura Hillenbrand (Seabiscuit). Dette er en kraftfull og inspirerende historie om hvor utholdende vi mennesker kan være.


 


Hovedrollen som Zamperini spilles av stjerneskuddet Jack O'Connell. I øvrige roller finner vi blant andre Dohmnall Gleeson, Finn Whittrock, Alex Russell, Garrett Hedlund og John Magaro. Bak kamera står den mangfoldig ganger Oscar-nominerte filmfotografen Roger Deakins (Skyfall, No Country for Old Men, Fargo, The Shawshank Redemption).

Specifications
Item No. 52GSD8303585
Utgitt 08.06.2015
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 17 minutter
    Loading
    Loading