This website uses cookies to enhance your experience.

Volver - Å Vende Tilbake

Søstrene Raimunda og Sole lever ulike liv, men bærer på den samme mentale bagasjen etter at foreldrene døde i en brann for mange år siden. Så omgis de av døden på nytt, men denne gangen er det håp å finne bak sorgen og sjokket. Raimunda er vaskehjelp, mor til Paula og gift med giddeløse Paco. Når
Price
kr 79,00 - kr 9,94 kr 69,06
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Søstrene Raimunda og Sole lever ulike liv, men bærer på den samme mentale bagasjen etter at foreldrene døde i en brann for mange år siden. Så omgis de av døden på nytt, men denne gangen er det håp å finne bak sorgen og sjokket.


Raimunda er vaskehjelp, mor til Paula og gift med giddeløse Paco. Når datteren ved et uhell dreper Paco etter at han prøver å forgripe seg på henne, bestemmer Raimunda seg for å dekke over handlingen. Samtidig blir Sole skrekkslagen når moren Irene dukker opp. Ikke som gjenferd, men som seg selv. Snart må alle hemmelighetene for en dag i en familie som har levd med den harde vinden fra øst, brann, galskap, overtro og død. Bli med på en uforglemmelig opplevelse i den beste filmen Pedro Almodóvar og Pénelope Cruz noensinne har laget sammen.

Specifications
Item No. NDVDS91159
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 56 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading