This website uses cookies to enhance your experience.

Wall Street (DVD)

Unge Bud Fox (Charlie Sheen) vet lite om skyggesidene i finansverdenen når han inngår et halvsnuskete partnerskap med finansfyrsten Gordon Gekko (Michael Douglas). Fox er sulten på penger og suksess, og Gekko er smart nok til å benytte seg av det. Sistnevnte overlater de mest lysskye oppdragene til
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Unge Bud Fox (Charlie Sheen) vet lite om skyggesidene i finansverdenen når han inngår et halvsnuskete partnerskap med finansfyrsten Gordon Gekko (Michael Douglas).


Fox er sulten på penger og suksess, og Gekko er smart nok til å benytte seg av det. Sistnevnte overlater de mest lysskye oppdragene til Fox, som til gjengjeld får sin belønning i form av luksusleilighet, en ny elskerinne (Darryl Hannah) - og etter hvert moralske skrupler. Men han får raskt erfare at det ikke er rom for samvittighet på Gordon Gekkos Wall Street.Med Wall Street gikk regissør Oliver Stone i 1987 til frontalangrep på 80-tallets grådighetskultur, og under mottoet "greed is good" ble finansskurken Gekko synonym med alt som var galt med jappetida. Michael Douglas glimrer i hovedrollen, omgitt av solide navn som Charlie Sheen, Darryl Hannah, Martin Sheen og Hal Holbrook.

Specifications
Item No. 800167
Utgitt 1987
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Spilletid 2 timer
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading