This website uses cookies to enhance your experience.

We (DVD)

Det romantiske dramaet W.E. er en fortelling om jakten på kjærlighet i vår moderne verden, beskrevet gjennom en av tidenes mest omtalte romanser. Filmen er skrevet og regissert av en av musikkverdenens aller største stjerner, Madonna. Wally Winthorp (Abbie Cornish) lever i et kjærlighetsløst
Price
kr 99,00 - kr 50,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det romantiske dramaet W.E. er en fortelling om jakten på kjærlighet i vår moderne verden, beskrevet gjennom en av tidenes mest omtalte romanser. Filmen er skrevet og regissert av en av musikkverdenens aller største stjerner, Madonna.


Wally Winthorp (Abbie Cornish) lever i et kjærlighetsløst ekteskap på Manhattan. Hun er besatt av Wallis Simpson, den elegante amerikanske kvinnen som trollbandt Englands blivende konge, Edward, og fikk ham til å abdisere fra tronen for henne. Wallis ble senere hertuginne av Windsor og levde resten av sitt liv sammen med kongen, som en celebritet i britisk eksil.


Wally finner inspirasjon og krefter i Wallis' overbevisning om at kjærligheten betyr alt, og forstår at også hun en dag må gå nye veier. Når hun får et større innblikk i hva Wallis måtte ofre for å få Edward, finner hun motet hun trenger for å følge sitt eget hjerte - og ta endelig ansvar for egen lykke.

Specifications
Item No. 7036988038073
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Spilletid 1 time 54 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading