This website uses cookies to enhance your experience.

Welcome To The Rileys

Doug og Lois Riley har et fullstendig havarert ekteskap, etter at deres tenåringsdatter omkom for åtte år siden. Mens Doug finner trøst hos en elskerinne, stenger Lois omverdenen ute, og tynges av en enorm samvittighet. Under en forretningsreise til New Orleans treffer Doug den unge stripperen
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Doug og Lois Riley har et fullstendig havarert ekteskap, etter at deres tenåringsdatter omkom for åtte år siden. Mens Doug finner trøst hos en elskerinne, stenger Lois omverdenen ute, og tynges av en enorm samvittighet.


Under en forretningsreise til New Orleans treffer Doug den unge stripperen Mallory. Hun minner ham om datteren, og han bestemmer seg for å prøve å redde henne. Nå settes en rekke hendelser i gang, hendelser som vekker håpet om forsoning og tilgivelse, for familien Riley ..Kristen Stewart fra Twilight -filmene er tilbake i et sterkt drama om tragedie og forsoning. James Gandolfini (Sopranos), som har vunnet Golden Globe tre ganger, og Oscarnominerte Melissa Leo (Frozen River, 21 Gram) utgjør de tre hovedrollene i "Welcome to the Rileys" en av årets sterkeste filmer, regissert av Jake Scott (sønnen til Ridley Scott).

Specifications
Item No. CV2100321
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 50 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk
    Loading
    Loading