This website uses cookies to enhance your experience.

White Hunter, Black Heart (DVD)

Som stjerne og regissør i White Hunter, Black Heart skaper Clint Eastwood en av de mest anerkjente filmene i sin varige karriere. Han spiller den briljante, drevne filmskaperen John Wilson (løst basert på den legendariske John Huston), som er fast bestemt på å gjøre sitt nye prosjekt i Afrika til et
Price
kr 99,00 - kr 50,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Som stjerne og regissør i White Hunter, Black Heart skaper Clint Eastwood en av de mest anerkjente filmene i sin varige karriere. Han spiller den briljante, drevne filmskaperen John Wilson (løst basert på den legendariske John Huston), som er fast bestemt på å gjøre sitt nye prosjekt i Afrika til et stort personlig eventyr i jakten på en hvit elefant.


Jeff Fahey, Marisa Berenson og George Dzundza er medspillere i denne røffe og fengslende fortellingen fra romanen av Peter Viertel, en av manusskribentene. Han jobbet med Huston i Afrika i 1950, på settet til The African Queen. White Hunter, Black Heart er filmet i Zimbabwe og London og er en dristig vandring inn i hjertet av eventyret. En fryd for øyet.

Specifications
Item No. 7321940275406
Utgitt 1990
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 48 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Clint Eastwood
    Loading
    Loading