This website uses cookies to enhance your experience.

Wild Rose (DVD)

lasgow, Nashville og «tre akkorder og sannheten om livet» Rose-Lynn Harlan har en frynsete fortid og en fabelaktig stemme. Selv om hun er født og oppvokst i Glasgow, har hun alltid identifisert seg med de amerikanske countrystjernene og brenner for den upolerte countrymusikken i USA, som består av
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
lasgow, Nashville og «tre akkorder og sannheten om livet»

Rose-Lynn Harlan har en frynsete fortid og en fabelaktig stemme. Selv om hun er født og oppvokst i Glasgow, har hun alltid identifisert seg med de amerikanske countrystjernene og brenner for den upolerte countrymusikken i USA, som består av «tre akkorder og sannheten om livet». Hennes store drøm er å flytte til Nashville og få sitt store gjennombrudd blant likesinnede, men drømmen virker fjern når man bor i Skottland, er alenemamma til to små og arbeider som hushjelp.
Ved hjelp av sjefen hennes, som får i stand et møte med en legendarisk BBC-radiovert, og noen harde verbale sannheter fra moren, Marion (Julie Walters), innser Rose at veien til egen lykke kanskje er kortere enn hun tror.

Rose spilles av stortalentet Jessie Buckley, som har begeistret publikum og anmeldere over hele verden med sin autentisitet og nydelige sangstemme. 'Wild Rose' er en original og oppløftende film om familie, livsdrømmer og musikk som kommer rett fra hjertet.

Skuespillere
Jessie Buckley, Julie Walters, Sophie Okonedo
Specifications
Item No. 2630-91D0
Utgitt 16.03.2020
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 9
Spilletid 1 t 40 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading