This website uses cookies to enhance your experience.

Brødrene Grimm (DVD)

De verdensberømte eventyrforfatterne Grimm var opprinnelig to brødre som reiste rundt i 1800-tallets Tyskland og drev spøkelser og demoner på flukt! Det ga gode penger, og risikoen var liten. Det var nemlig de to brødrenes assistenter som meget overbevisende spilte de ånder og demoner som lot seg
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
De verdensberømte eventyrforfatterne Grimm var opprinnelig to brødre som reiste rundt i 1800-tallets Tyskland og drev spøkelser og demoner på flukt!


Det ga gode penger, og risikoen var liten. Det var nemlig de to brødrenes assistenter som meget overbevisende spilte de ånder og demoner som lot seg utdrive! Men svindlerne får noe å bryne seg på når de plutselig står overfor en ordentlig forhekset skog med ekte varulver, ekte hekser og høyst ekte livsfare!Brødrene Grimm er iscenesatt av selveste Terry Gilliam, regissør og manusforfatter med fortid fra Monty Python. Matt Damon og Heath Ledger spiller de to brødrene i en actionfylt spenningsfilm like dramatisk og fantastisk som mange av deres mer enn 200 eventyr. Det er en fantastisk filmatisering til 80 millioner dollar, spindelvev fra de kjente Grimm-eventyrene, en imponerende uhyggestemning og et velkjent stenk av den skakke Monty Python-humoren.Eventyr har aldri vært så underholdende!

Specifications
Item No. 7041271427731
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Fantasy
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 55 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading