This website uses cookies to enhance your experience.

The Imaginarium Of Doctor Parnassus

The Imaginarium Of Doctor Parnassus forteller historien om Dr. Parnassus og hans høyst spesielle "Imaginarium", et omreisende show hvor publikum får en uimotståelig mulighet til å velge mellom lys og lykke, eller mørke og tungsinn. Han er utstyrt med evnen å kunne styre andres forestillinger, men
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
The Imaginarium Of Doctor Parnassus forteller historien om Dr. Parnassus og hans høyst spesielle "Imaginarium", et omreisende show hvor publikum får en uimotståelig mulighet til å velge mellom lys og lykke, eller mørke og tungsinn.


Han er utstyrt med evnen å kunne styre andres forestillinger, men har selv en mørk hemmelighet: For lenge siden inngikk han et veddemål med selveste djevelen, Mr. Nick, hvor han vant udødelighet.


Mange århundrer senere, etter å ha møtt sin store kjærlighet, gjør Dr. Parnassus en ny avtale med djevelen. Han bytter udødeligheten mot ungdom, på den betingelse at på hans førstefødtes sekstende bursdag vil han eller hun overføres til Mr. Nicks eie. I dette fengslende, eksplosive og eventyrlige kappløpet med tiden må Dr. Parnassus, godt hjulpet av en rekke snodige karakterer han møter på sin vei, kjempe for å redde sin datter i et uendelig landskap av utrolige hindringer - og å rette opp sine tidligere feil en gang for alle.


 


The Imaginarium Of Doctor Parnassus er en fantastisk historie om moral, plassert i vår tid. Heath Ledger (Brokeback Mountain, Batman: The Dark Knight) var ferdig med en tredjedel av sine scener som Dr. Parnassus da han døde, og for å ferdigstille filmen fordelte regissør Terry Gilliam (Brazil, 12 Monkeys, Frykt Og Avsky I Las Vegas) de gjenværende på Johnny Depp, Jude Law og Colin Farrell.Bonusmateriale
Commentary with Director Terry Gilliam
Introduction by Terry Gilliam
Deleted Scene with Optional Commentary by Terry Gilliam
Behind the Mirror
Building the Monastery
Heath Ledger wardrobe Test with Optional Commentary by Terry Gilliam
Doctor Parnassus Around the World
Cast & Crew Presentation on Stage
The Artwork of Doctor Parnassus


 


Skuespillere
Andrew Garfield, Christopher Plummer, Colin Farrell, Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law, Tom Waits

Specifications
Item No. SNSD62076
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Fantasy
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 58 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk, engelsk
    Loading
    Loading