This website uses cookies to enhance your experience.

The Neverending Story 1-2

  Den Uendelige Historien (1984) Bastian, 10 år, er en drømmer. På flukt fra mobbende plageånder finner han en bok: Den Uendelige Historien, i en meget spesiell bokhandel. Bastian oppslukes helt av historien, han suges inn i handlingen og oppdager plutselig at helten i dette utrolige eventyret er
Price
kr 199,00 - kr 23,88 kr 175,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


Den Uendelige Historien (1984)
Bastian, 10 år, er en drømmer. På flukt fra mobbende plageånder finner han en bok: Den Uendelige Historien, i en meget spesiell bokhandel. Bastian oppslukes helt av historien, han suges inn i handlingen og oppdager plutselig at helten i dette utrolige eventyret er ham selv...Den Uendelige Historien 2 (1989)
Bastian er den eneste som kan redde Fantasia og innbyggerne i det spesielle landet. Sammen med sine gamle venner, den flygende dragen Falkor og indianerkrigeren Atreuy, tar han opp kampen mot det onde. Hvis de mislykkes forsvinner fantasien, drømmene og eventyrene til alle barn i hele verden. Vi møter Jonathan Brands som Bastian og Kenny Morrison som Atreuy i denne herlige og hjertevarme filmen.

Specifications
Item No. 1000467389
Utgitt 2014
Format DVD
Sjanger Fantasy
Aldersgrense 11
Antall disker 2
Spilletid 2 timer 57 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading