This website uses cookies to enhance your experience.

Astrid Lindgrens Jul (DVD)

Stemningsfulle og morsomme juleepisoder fra åtte av de kjente og kjære filmene basert på bøkene til Astrid Lindgren. Nyt det vakre og gnistrende vinterlandskapet, og kom i ekte julestemning! Følg med til Astrid Lindgrens jul. Her møter du Pippi Langstrømpe og Herr Nilsson som er i full gang med
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Stemningsfulle og morsomme juleepisoder fra åtte av de kjente og kjære filmene basert på bøkene til Astrid Lindgren. Nyt det vakre og gnistrende vinterlandskapet, og kom i ekte julestemning!

Følg med til Astrid Lindgrens jul. Her møter du Pippi Langstrømpe og Herr Nilsson som er i full gang med pepperkakebaksten. På Saltkråkan blir Stina Skrållan solgt for 25 øre, en slant hun bruker til å kjøpe kokosbolle for. Lotta på Bråkmakergaten er bekymret for at familien ikke får noe juletre, og uten juletre blir det ingen ordentlig julefeiring.

Ronja Røverdatter setter fast skien i snøen og lager stor oppstandelse hos rumpenissene. Emil steller i stand et stort Tabberas til de gamle i Katthult. På Junibakken skal det også feires jul, og Marikken har lyst til å gi Abbe en ordentlig fin julepresang. Kajsa Kavat hjelper mormor å selge karameller på julemarkedet.
Specifications
Item No. 801492
Utgitt 1999
Format DVD
Sjanger Barn
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time
Undertekst Norsk tale
Se alt av Astrid Lindgren
    Loading
    Loading