This website uses cookies to enhance your experience.

Amalies Jul (DVD)

Over stallen, ved siden av det store huset, bor Nissungen sammen med Nissemor og Nissefar. Helt til i vinter har Nissungen vært kortluenisse, men lille julaften skal de til Månetoppen - og da skal Nissungen opp til Den store langlueprøven! Nissefamilien har dessuten ventet lenge på at det skal komme
Price
kr 249,00 - kr 70,00 kr 179,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Over stallen, ved siden av det store huset, bor Nissungen sammen med Nissemor og Nissefar. Helt til i vinter har Nissungen vært kortluenisse, men lille julaften skal de til Månetoppen - og da skal Nissungen opp til Den store langlueprøven!

Nissefamilien har dessuten ventet lenge på at det skal komme folk i det store huset, for hvis ingen flytter inn vil det heller ikke bli jul for nissene. Men en kveld skjer det endelig noe, og fra gjemmestedet sitt ser nissefamilien en dame låse seg inn i huset. De vet det ikke ennå, men det er faktisk Amalie som flytter inn.

Julekalenderen Amalies Jul, først sendt på NRK i 1995, har 24 avsluttende episoder og noen gjennomgående historier. Dette er et fascinerende juledrama som veksler mellom fantasi og virkelighet, og som senere fikk en oppfølger i massivt populære Jul På Månetoppen. Anne Marie Ottersen spiller hovedrollen som Amalie Wang, mens Pia Borgli er Nissungen, Brit Elisabeth Haagensli er Nissemor og Harald Heide-Steen jr. fyller rollen som Nissefar. Dessuten treffer vi blant andre Jan Hårstad, Lasse Lindtner, Henrik Scheele, Mari Maurstad, Svein Tindberg, Rut Tellefsen, Jorunn Kjellsby og Anne Krigsvoll. Serien ble spilt inn i en gammel herskapsvilla i Madserud allé mellom Skøyen og Frogner i Oslo. Dette var også opptakssted for barne-TV-serien Huset Med Det Rare I.
Specifications
Item No. BNA3024856
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Barn
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 3
Spilletid 8 timer
    Loading
    Loading