This website uses cookies to enhance your experience.

Den Unge Fleksnes - Julekalender (DVD)

Møt Fleksnes som forvirret, pubertal 13-åring i julekalenderen fra TVNorge. Når en ny jente begynner i klassen, og Modern må reise bort, snus Marves verden fullstendig på hodet. Marve er en temmelig forvirret 13-åring - egenrådig som få og med et selvbilde som står i sterk kontrast til hvordan
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Møt Fleksnes som forvirret, pubertal 13-åring i julekalenderen fra TVNorge. Når en ny jente begynner i klassen, og Modern må reise bort, snus Marves verden fullstendig på hodet.

Marve er en temmelig forvirret 13-åring - egenrådig som få og med et selvbilde som står i sterk kontrast til hvordan omverdenen ser ham. Uten respekt for autoriteter og med motgang som drivstoff er Marve på full fart inn i puberteten. Sammen med bestevennen Nils Johan er det duket for en forrykende reise gjennom førjulstiden. Og denne julen skjer det masse. Han møter Veronica. Han blir barnestjerne og finner opp rappen. Modern havner på hvilehjem. Dette er jula Marve misforstår alt og tror at han er en pikenes Jens. Med andre ord: Det er jul med Marve Fleksnes.

Julekalenderen Den Unge Fleksnes har stortalentet Reidar Fredrik Frydenlund i hovedrollen, omgitt av blant annet kjente fjes som Atle Antonsen, Jon Øigarden og Ulrikke Døvigen.
Specifications
Item No. 803673
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Familefilm
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 2
Spilletid 4 timer
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading