This website uses cookies to enhance your experience.

Jul I Blåfjell (DVD)

"Kom Blåne! Kom Jente! Kom Gutt! Snart kommer jula til Blåfjell ...", lokker blånissejenta Turte Blåværshule hele desember. Blånissene har mye å gjøre fram til Julenatten. Hver dag skal de lage Den Blå Timen, og de skal passe på at fjellet er rent og pent og har det godt. Men i år er det noe som
Price
kr 299,00 - kr 50,00 kr 249,00
incl. tax
Pre-order: coming on 10/15/2021
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"Kom Blåne! Kom Jente! Kom Gutt! Snart kommer jula til Blåfjell ...", lokker blånissejenta Turte Blåværshule hele desember.

Blånissene har mye å gjøre fram til Julenatten. Hver dag skal de lage Den Blå Timen, og de skal passe på at fjellet er rent og pent og har det godt. Men i år er det noe som ikke er som det skal. Noen tømmer søppel i fjellet, og nøkkelen til Kvisthulen er borte! Turte synes hun kan høre noen gråte der inne? Og hvorfor oppfører gamle Erke seg så underlig?

Også i Bygda, som ligger ved foten av Blåfjell, er alle travelt opptatt med juleforberedelsene. Postmann og kordirigent Kåre Eyolf Olsen junior leverer julepost, men så fort han har fri setter han seg ved pianoet på hybelen sin for å komponere sanger til det nye julespillet.

Julekalenderen Jul I Blåfjell har blitt vist gjentatte ganger på NRK siden premieren 1. desember 1999. Serien ble kåret til beste TV-drama under Gullruten-utdelingen i 2000, og musikken mottok Spellemannpris i 1999. I de forskjellige rollene treffer vi blant andre Suzanne Palgaard, Mikkel Gaup, Tone Danielsen, Paul Ottar Haga, Monna Tandberg, Espen Skjønberg, Geir Kvarme, Grete Kausland og Johannes Joner.

Skuespillere
Espen Skjønberg, Geir Kvarme, Grethe Kausland, Johannes Joner, Mikkel Gaup, Monna Tandberg, Jon Skolmen
Specifications
Item No. AWE8000NDVD
Reutgitt 2020
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Barn
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 3
Spilletid 9 timer
    Loading
    Loading