This website uses cookies to enhance your experience.

Julenatt I Blåfjell (DVD)

Langt borte i det snødekte Blåfjell, bor et folk som heter Blånissene. Og blant dem en liten blånisse-prinsesse som er redd for alt. Aldri har prinsesse Fjellrose vært utenfor fjellets trygge vegger, og verden der ute virker stor og farlig for den engstelige prinsessen. Men en dag skjer noe som
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Langt borte i det snødekte Blåfjell, bor et folk som heter Blånissene. Og blant dem en liten blånisse-prinsesse som er redd for alt.

Aldri har prinsesse Fjellrose vært utenfor fjellets trygge vegger, og verden der ute virker stor og farlig for den engstelige prinsessen. Men en dag skjer noe som forandrer alt; hennes far Fjellkongen har fått Gråsynet og hans tid går mot slutten. Men Fjellrose får vite at Husfolkene har noe som kan gjøre syke friske. For å redde den hun elsker høyest, må hun trosse frykten og reise ut av Blåfjell. På den farefulle ferden blir hun klar over at ikke alle nisser er blå: Rødnissegutten Dreng viser Fjellrose til menneskegården, hvor Rødnissene bor i bondens låve. Men på tross av sine gode hensikter, setter Fjellroses eventyr nisser av alle luefarger i fare - og Blåfjells hemmelighet er truet.

Skuespillere
Jan Gunnar Røise, Johan Tinus Lindgren, Lillian Lydersen, Nikoline Ursin Erichsen, Sigve Bøe, Simen Bakken
Specifications
Item No. NDVDSF5744
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Familie
Aldersgrense 7 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 23 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading