This website uses cookies to enhance your experience.

Smurfene 12 - Smurfenes Jul (DVD)

Inneholder 4 episoder 1. Smurfen som ikke kunne si nei Å gå fra myra for å føre tilbake den sjeldne Tresoppflammen er en stor ære, men Pysesmurf nøler med å konfrontere Myrmonsteret. Så hvem andre enn smurfen som ikke kan si nei må gå til myra. 2. Den blå pesten Brillesmurf har bestemt seg for å vie
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Inneholder 4 episoder

1. Smurfen som ikke kunne si nei
Å gå fra myra for å føre tilbake den sjeldne Tresoppflammen er en stor ære, men Pysesmurf nøler med å konfrontere Myrmonsteret. Så hvem andre enn smurfen som ikke kan si nei må gå til myra.

2. Den blå pesten
Brillesmurf har bestemt seg for å vie all sin tid til å sørge for at smurfene har det godt. Han skal kurere dem for alle sykdommer… med litt hjelp fra den onde Gargamel!

3. Smurfene til sjøs
Gammelsmurf minnes Drømmesmurfs spennende reise på de syv hav og hans fengslende eventyr med havskilpadder, hvaler, øde øyer… og pirater!

4. Smurfenes jul
Smurfene koser seg med å pynte den hyggelige landsbyen sin til julefeiring. Men Grådigsmurf har spist den siste nøtten, som skulle være prikken over i’en i den store puddingen de lager til festen. Så smurfene må begi seg inn i skogen for å låne en nøtt av Ekorn. Ute i skogen høres den kimende lyden av dombjeller fra en slede med unge William og Gwenevere.
Specifications
Item No. 1985931
Utgitt 1981
Format DVD
Sjanger Barnefilm
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 34 minutter
Språk Norsk
Se alt av Smurfene
    Loading
    Loading