This website uses cookies to enhance your experience.

Vennebyen - Jul I Vennebyen (DVD)

Julen har kommet til vennene i Vennebyen, og alle gleder seg. Barna er spente på om nissen kommer i år også, og Elfie og gjengen på brannstasjonen har fått i oppdrag å finne et kjempestort juletre som skal stå midt i byen. Apa gleder seg ekstra mye, for han har fått oppdraget med å være nisse under
Price
kr 99,00 - kr 80,00 kr 19,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Julen har kommet til vennene i Vennebyen, og alle gleder seg.

Barna er spente på om nissen kommer i år også, og Elfie og gjengen på brannstasjonen har fått i oppdrag å finne et kjempestort juletre som skal stå midt i byen. Apa gleder seg ekstra mye, for han har fått oppdraget med å være nisse under julefesten der lysene på julegranen skal tennes - men det er flere som har lyst til å være nisse! Jumpi mener at han må være verdens beste nisse og tenker at et nissekostyme vil passe ham utmerket!

Idet julegranen skal tennes går strømmen i byen, og Snorkus må rykke ut på en brann. Poltus får inn melding om å rykke ut på grunn av problemer i trafikken; strømbruddet har gjort at alle trafikklysene er ute av drift! Kan vennene ordne opp i dette og gjøre slik at juletreet kan tennes? Og vil de rekke frem til julefesten før julenissen kommer?
Specifications
Item No. VBDVD009
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Barn
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 1
Spilletid 30 minutter
Språk Norsk
See All Of Vennebyen
    Loading
    Loading