This website uses cookies to enhance your experience.

22 Jump Street (DVD)

Channing Tatum og Jonah Hill er tilbake i rollene som radarparet Jenko og Schmidt i denne vellykkede oppfølgeren til suksesskomedien 21 Jump Street. Etter å ha overlevd videregående (to ganger!), er det duket for nye utfordringer for politibetjentene Schmidt og Jenko når de må gå undercover på et
Price
kr 79,00 - kr 40,00 kr 39,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Channing Tatum og Jonah Hill er tilbake i rollene som radarparet Jenko og Schmidt i denne vellykkede oppfølgeren til suksesskomedien 21 Jump Street. Etter å ha overlevd videregående (to ganger!), er det duket for nye utfordringer for politibetjentene Schmidt og Jenko når de må gå undercover på et lokalt college.


Mens Jenko møter likesinnede på skolens fotballag, og Schmidt infiltrerer de bohemske kunstklassene, begynner de begge å stille spørsmålstegn ved partnerskapet. Nå må de ikke bare prøve å løse oppdraget sitt - de må også klare å omgås hverandre som siviliserte voksne. Men hvis de to barnslige kompisene skal ha noe håp om å modnes til ekte menn, er kanskje et år på college det beste som noensinne har hendt dem?
Specifications
Item No. 52GSD6233311
Utgitt 12.11.2014
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading