This website uses cookies to enhance your experience.

37 1/2 (DVD)

Selma er 37 1/2, aldringsprosessen er i full gang, og hun er definitivt ikke der hun burde ha vært i livet. Kjæresten går fra henne, vennene følger ham (var i grunnen hans venner fra starten), hun har ingen barn og ingen karriere. Men hun har en drøm, som hun har justert ned fra å bli Norges
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Selma er 37 1/2, aldringsprosessen er i full gang, og hun er definitivt ikke der hun burde ha vært i livet. Kjæresten går fra henne, vennene følger ham (var i grunnen hans venner fra starten), hun har ingen barn og ingen karriere. Men hun har en drøm, som hun har justert ned fra å bli Norges kronprinsesse til å bli spaltist i Dagbladet.


Da også dette ser ut til å mislykkes, støter hun en kveld, meget ufrivillig, på de to mest populære jentene fra barndommen; Janne "den pene" og Anna "den mektige". Selv måtte Selma den gang ta til takke med betegnelsen "den rare". Men Selma skal snart oppdage at det slett ikke har gått så godt for jentene som hun trodde, og at folk blir langt mer sympatiske etter hvert som slagene i trynet blir litt mer jevnt fordelt. Sammen iverksetter de en plan for å få oppfylt Selmas drøm.
Specifications
Item No. 7036988013483
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 1
Spilletid 1 time 41 minutter
Undertekst Norsk, engelsk
    Loading
    Loading