This website uses cookies to enhance your experience.

50 First Dates (DVD)

Adam Sandler (Anger Management, Mr. Deeds, Big Daddy) og Drew Barrymore (Duplex, Charlie's Angels) spiller sammen for første gang siden The Wedding Singer (Bryllupssangeren) i denne komedien. Sjarmøren Henry Roth (Adam Sandler) lever Herrens glade dager på Hawaii. Han bruker all sin fritid på å
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Adam Sandler (Anger Management, Mr. Deeds, Big Daddy) og Drew Barrymore (Duplex, Charlie's Angels) spiller sammen for første gang siden The Wedding Singer (Bryllupssangeren) i denne komedien.


Sjarmøren Henry Roth (Adam Sandler) lever Herrens glade dager på Hawaii. Han bruker all sin fritid på å nedlegge kvinnelige turister på utkikk etter en ferieromanse. Det er et sorgløst liv uten ansvar og forpliktelser... helt til han en dag møter Lucy (Drew Barrymore) som hver morgen sitter på samme frokostkafé. Hun er nydelig og Henry er fortapt. Men når de treffes neste dag oppfører Lucy seg som om hun ikke kjenner ham. Har han mistet draget?Sannheten er at Lucy lider av korttidshukommelsestap etter en bilulykke, så hver morgen har hun glemt det som skjedde dagen før. Forelsket som Henry er, setter han alt inn på å vinne hennes hjerte på nytt, om og om igjen - hver dag. Det skal vise seg at akkurat det stiller store krav, både til kreativitet og utholdenhet.

Specifications
Item No. SNSD32714
Utgitt 2004
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 7 år
Spilletid 1 time 35 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading