This website uses cookies to enhance your experience.

About Last Night / St. Elmo's Fire (DVD)

About Last Night (1986) Rob Lowe gidder ikke å bli involvert. Demi Moore gidder ikke å bli utnyttet. Sammen er de et uforglemmelig par i den sexy samtidskomedien About Last Night... Etter et par drinker på stambaren i Chicago går Danny Martin (Lowe) og Debbie Sullivan (Moore) hjem til Danny for å
Price
kr 99,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

About Last Night (1986)
Rob Lowe gidder ikke å bli involvert. Demi Moore gidder ikke å bli utnyttet. Sammen er de et uforglemmelig par i den sexy samtidskomedien About Last Night... Etter et par drinker på stambaren i Chicago går Danny Martin (Lowe) og Debbie Sullivan (Moore) hjem til Danny for å hengi seg til de ensliges forutsigelige drøm - engangsknullet. Forholdet deres er uforpliktende, pirrende og bare ment som en kort omgang, helt til det skjer noe overraskende: De vil treffes igjen! Slik begynner et intenst forhold, til stor irritasjon for Dannys støyende venn (Belushi) og til stor overraskelse for Debbies kyniske bofelle (Perkins), som gjør alt hun kan for å skille dem. Men Danny og Debbie flytter til slutt sammen, og i den noe gråere hverdagen går det opp for dem at sex kan være greit, å si "jeg elsker deg" mindre greit og forelskelse det ugreieste av alt.St. Elmo's Fire (1985)
Filmen handler om syv venner, nylig uteksaminerte fra college, som leter etter sin plass i den "virkelige" verden. Hvilken vei skal de gå? Hvilket yrke skal de velge, og ikke minst - hvem skal de velge å dele livet med? Leslie og Alex prøver å redde en etterhvert oppsmuldret romanse, mens sjenerte Wendy prøver å skjule sin kjærlighet til Billy. Kevin er en kynisk forfatter som ikke har særlig til overs for kjærlighet, før han oppdager at han er forelsket i dama til bestekameraten. Jus-studenten Kirbo er derimot besatt av en eldre kvinne, mens nevrotiske Jules lever litt på kanten av stupet. Med stamplassen St. Elmo's i bakgrunnen, elsker, bedrar og støtter de hverandre som bare bestevenner kan.

Specifications
Item No. 5051162265719
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Komedie, Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 33 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading