This website uses cookies to enhance your experience.

Airplane Collection (DVD)

  Hjelp - vi flyr! (1980) I en ellevil parodi på katastrofefilmer blir den sjokkskadde krigsflygeren Ted med sin flyvertinnekone på en helt vanvittig flytur. Paret befinner seg på et rutefly fra Los Angeles til Chicago, hvor flymannskapet og noen av passasjerene er blitt matforgiftet. Og det er bare
Price
kr 129,00 - kr 30,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


Hjelp - vi flyr! (1980)
I en ellevil parodi på katastrofefilmer blir den sjokkskadde krigsflygeren Ted med sin flyvertinnekone på en helt vanvittig flytur. Paret befinner seg på et rutefly fra Los Angeles til Chicago, hvor flymannskapet og noen av passasjerene er blitt matforgiftet. Og det er bare noen av de tingene Ted må forholde seg til. Det skal nemlig vise seg at han er den eneste som til slutt kan få dem trygt ned på landjorda igjen - bare selvtillitten og forstanden holder!Hjelp, vi flyr igjen! (1982)
En helt fra en helt usannsynlig flykatastrofe må overkomme sine egen utilstrekkelilghet, usannsynlige ulykker, og sin tidligere kjæreste for å kunne redde romfergen fra ødeleggelse. I denne parodien av en etterfølgeren av parodien "Hjelp vi flyr!".

Specifications
Item No. NO4002156
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15
Antall disker 2
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading