This website uses cookies to enhance your experience.

Analyze This / Analyze That (DVD)

Analyze This (1999) Paul Vitti (Robert De Niro) er en av New Yorks mektigste gangstere. Han har vokst opp i mafiaen, blitt flasket opp på pasta og pistol og er familiens overhode. Problemet er at Paul plutselig har vanskelig for å puste. Han er fjern overfor familien, uten lidenskap med elskerinnen
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Analyze This (1999)
Paul Vitti (Robert De Niro) er en av New Yorks mektigste gangstere. Han har vokst opp i mafiaen, blitt flasket opp på pasta og pistol og er familiens overhode. Problemet er at Paul plutselig har vanskelig for å puste. Han er fjern overfor familien, uten lidenskap med elskerinnen og har kvaler når han skal overtale noen med balltre eller pistol. Hvordan kan en slik mann lede en suksessrik familiebedrift? Han skal jo skape panikk hos andre, ikke lide av det selv.Analyze That (2002)
Mafiaboss Paul Vitti nærmer seg slutten på fengselsoppholdet. Tilsynelatende sprø som flatbrød løslates han på betingelse av at psykolog Ben Sobel tar seg av ham. Er den skjøre oppførselen et påskudd for å komme ut og fortsette den kriminelle løpebanen? Sobel vil helst ikke vite det.

Specifications
Item No. FP90176650
Utgitt 2017
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15
Antall disker 2
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading