This website uses cookies to enhance your experience.

Bad News Bears

Da Billy Bob Thornton var Julenissen var han slem. Nå som han er treneren til 12 klossete baseballspillere, er han enda verre! I "Bad News Bears" blir den tidligere baseball-proffen Morris Buttermaker (Thornton) bestukket av den snerpete advokaten, Liz Whitewood (Marcia Gay Harden) til å være trener
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Da Billy Bob Thornton var Julenissen var han slem. Nå som han er treneren til 12 klossete baseballspillere, er han enda verre!


I "Bad News Bears" blir den tidligere baseball-proffen Morris Buttermaker (Thornton) bestukket av den snerpete advokaten, Liz Whitewood (Marcia Gay Harden) til å være trener for the Bears, et bedrøvelig malplassert baseball-lag for ungdommer. Buttermaker må finne en måte å få denne gjengen med 12 "misfits" klare til et mesterskap mot deres forhatte rivaler: Yankees og deres anmassende trener, Roy Bullock (Greg Kinnear). Regissøren som ga oss "School of Rock", sammen med manusforfatterne fra "Bad Santa" har denne gangen lagd en hysterisk morsom 2005 hyllest til en respektløs komedie fra 1976.

Specifications
Item No. 7332431022195
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 7 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 49 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading