This website uses cookies to enhance your experience.

Choke (2008) (DVD)

Victor er en sexavhengig lurendreier som betaler for morens opphold på en privat psykiatrisk klinikk ved å utnytte godtroende mennesker som redder ham fra kvelningsdøden. Hver ledige stund går med til å forføre ukjente kvinner eller arrangere nok en kvelningsulykke. Men så en dag møter han morens
Price
kr 79,00 - kr 60,00 kr 19,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Victor er en sexavhengig lurendreier som betaler for morens opphold på en privat psykiatrisk klinikk ved å utnytte godtroende mennesker som redder ham fra kvelningsdøden. Hver ledige stund går med til å forføre ukjente kvinner eller arrangere nok en kvelningsulykke. Men så en dag møter han morens nye vakre lege, og mønsteret hans forstyrres.


Choke er basert på en roman av Chuck Palahniuk, forfatteren av Fight Club, og har samme elementer av galskap, absurde innfall, gruppeterapi, personlighetsforvirring og uforutsigbarhet. Og akkurat som Fight Club skildrer filmen den moderne verdens meningsløshet. Men i Choke øyner vi også menneskeslektens håp: Å tørre å elske. Choke ble tildelt juryens spesialpris ved Sundance-festivalen.

Specifications
Item No. NOS93876
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 28 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading