This website uses cookies to enhance your experience.

Dickie Roberts - Former Child Star (DVD)

Det var en tid på 70-tallet da alt Dickie Roberts (David Spade) tok i ble til gull. Barnestjernen fra TV-serien "The Glimmer Gang" sjarmerte millioner av seere som satt trollbundet uke etter uke... inntil han fylte seks. Plutselig sank seertallene, serien ble tatt av lufta og fenomenet Dickie
Price
kr 79,00 - kr 69,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Det var en tid på 70-tallet da alt Dickie Roberts (David Spade) tok i ble til gull. Barnestjernen fra TV-serien "The Glimmer Gang" sjarmerte millioner av seere som satt trollbundet uke etter uke... inntil han fylte seks.
Plutselig sank seertallene, serien ble tatt av lufta og fenomenet Dickie Roberts ble glemt av alle-unntatt Dickie Roberts. I en alder av 35 er Dickie desperat etter å komme seg ut av glemselen. Han er villig til å gjøre alt, fra kjendisboksekamper til plastisk kirurgi, for å få karrieren på beina igjen. Dickie er overbevist om at alt vil ordne seg hvis han bare gjør det bra på en audition for regissøren Rob Reiner (som spiller seg selv), og blir lamslått når Reiner forklarer ham at siden han var barnestjerne gikk han glipp av sin egen barndom, og nå er han ikke "normal" nok for rollen.Kan noen som har gått glipp av en normal barndom "ta igjen det tapte"? Det er det Dickie er i ferd med å få svar på når han setter i gang. Han leier et helt hus, komplett med trehytte, der han skal drive barnslige aktiviteter. Dickie må gå i barndommen før han virkelig kan bli voksen. For de som er velkjent med eldre amerikanske TV-serier som "The Brady Bunch" og "Partridge Family" kan Dickie Roberts by på morsomme, gjensyn med noen av de som virkelig var barnestjerner på 70-tallet. Filmen er produsert av komikeren Adam Sandler.

Specifications
Item No. NO1099536
Utgitt 2003
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 7 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 34 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading