This website uses cookies to enhance your experience.

Dum Og Dummere To (DVD)

Farrelly-brødrene er tilbake med en ny helsprø historie om de to mestertullingene Harry og Lloyd - også denne gang med Jim Carrey og Jeff Daniels fremst i idiotkøen. 20 år etter den gærne bilturen til Aspen, har Harry fått vite at han har voksen datter et sted der ute. Han begir seg, sammen med sin
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Farrelly-brødrene er tilbake med en ny helsprø historie om de to mestertullingene Harry og Lloyd - også denne gang med Jim Carrey og Jeff Daniels fremst i idiotkøen.


20 år etter den gærne bilturen til Aspen, har Harry fått vite at han har voksen datter et sted der ute. Han begir seg, sammen med sin trofaste venn Lloyd, ut på et eventyr for å finne sitt ukjente barn. Reisen skal vise seg å ikke gå helt som planlagt.


Bobby og Peter Farelly har regien på Dum Og Dummere To. I tillegg til den første filmen i serien er de også kjent for komediene Alle elsker Mary, Shallow Hal, Kingpin og Jeg, Meg Selv Og Irene. På rollelisten finner vi - i tillegg til Jim Carrey og Jeff Daniels - navn som Laurie Holden, Rob Riggle og Kathleen Turner.

Specifications
Item No. DVD-4226
Utgitt 2014
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 44 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading