This website uses cookies to enhance your experience.

Fast Food Nation

"Fast food nation" er en filmatisering av Eric Schlossers roman av samme navn. Dette dramaet tar for seg farene ved hurtigmat og hvordan den påvirker både helse og miljø. Hver eneste dag avlegger ¼ av alle voksne amerikanere et besøk i en hurtigmat-kjede. Det vil si i overkant av 60 millioner
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"Fast food nation" er en filmatisering av Eric Schlossers roman av samme navn. Dette dramaet tar for seg farene ved hurtigmat og hvordan den påvirker både helse og miljø. Hver eneste dag avlegger ¼ av alle voksne amerikanere et besøk i en hurtigmat-kjede. Det vil si i overkant av 60 millioner mennesker - om dagen.


"Fast Food Nation" er en skremmende reise gjennom hurtigmat-industrien; fra bunnen av næringskjeden, hvor en meksikansk immigrantfamilie utnyttes til under minimumslønn i slakteriets pakkeavdeling, over til bonden som kjemper for sin jord, til markedssjefen fra "Mickey's Fast Food" som oppdager infisert kjøtt i kjedens bestselgende burger, The Big One. Mange historier og skjebner vikles sammen i en film, som berikes av et skuespillerensemble bestående av blant andre Ethan Hawk, Catalina Sandino Moreno, Patricia Arquette, Greg Kinnear, Kris Kristoffersen, Avril Lavigne og Bruce Willis. Filmen har imidlertid kun èn hovedrolleinnehaver, nemlig forbrukeren, og stiller dermed det avgjørende spørsmålet om hvem som spiser hvem. Er det forbrukeren, som sluker fast food, eller er det fast food-industrien som sluker forbrukeren?

Specifications
Item No. 8591/31D0
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 48 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading