This website uses cookies to enhance your experience.

Fighting With My Family (DVD)

Fighting With My Family er en hjertevarmende komedie basert på den utrolige og sanne historien om wrestling-stjernen Paige. Paige og hennes bror Zak er født i en sammensveiset britisk bryterfamilie, og de er ekstatiske når de får sitt livs sjanse til å kvalifisere seg for WWE. Men bare Paige blir
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Fighting With My Family er en hjertevarmende komedie basert på den utrolige og sanne historien om wrestling-stjernen Paige.

Paige og hennes bror Zak er født i en sammensveiset britisk bryterfamilie, og de er ekstatiske når de får sitt livs sjanse til å kvalifisere seg for WWE. Men bare Paige blir uttatt til treningsprogrammet. Hun må forlate familien og møte denne nye, hensynsløse verdenen alene. Paiges reise presser henne til å grave dypt, kjempe for familien sin, og til slutt vise verden at det som gjør henne annerledes, er det som kan gjøre henne til en stjerne.

Filmen er skrevet og regissert av Stephen Merchant, kjent for serier som The Office og Extras, som han skrev og produserte sammen med Ricky Gervais.

Skuespillere
Dwayne Johnson, Florence Pugh, Lena Headey, Nick Frost, Stephen Merchant
Specifications
Item No. 1202024
Utgitt 05.08.2019
Format DVD
Sjanger Komedie
Spilletid 1 t 48 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading